Menu’s
Ons laatste weekend dat we open zullen zijn is van 14 tot en met 16 februari. Vanaf 1 december 2024 zijn we alleen open op vrijdag, zaterdag en zondag met een aangepaste kaart. Zeevruchten blijven natuurlijk onze troef.
Vanaf 15 november 2024 tot en met 9 februari 2025 starten we met onze afscheidsmenu. Met de feestdagen doen we uitsluitend afhaal. Deze kan je ter plaatse of telefonisch bestellen.
Traiteur op aanvraag
Menu Tempête
Bouillabaisse
of
Scampi met curry en appel
of
Kalfscarpaccio en zijn garnituur
—
Kabeljauw op een bedje van prei, aardappels Lyonnaise
of
Waaiertje van eendenborst, portosaus, aardappelwafeltje
—
Dessert van het moment
of
Irish Coffee (+ 5 euro)
of
Kaas (+ 5 euro)
55,00 euro per persoon (per tafel nemen aub)
‘Ons laatste’ Champagnemenu
(8-9-10-11 november)
Glaasje champagne met zijn hapjes
—
Carpaccio van kreeft met een infuus van zeevruchten
—
Terre et mer van langoustine, kalfszwezerik en kokkels
—
Jonge tarbot, champagnesaus,aardappelroosjes met truffels
—
Parfait champagne
Champagne Marc Herbrart
220,00 euro per 2 (fles champagne inbegrepen)
Kreeftenmenu (600 gr): vanaf 2 personen
Hapjes
—
½ kreeft op zijn mooist met sausjes
—
Trou Normand
—
½ kreeft met fijne kruiden in de oven
—
dessert van het moment
—
Irish coffee of kaas suppl 4 euro
68,00 euro per persoon
Suggestiemenu (2pers)
Apero CAVA + hapjes
—
Bordje zeevruchten
—
1/2 kreeft van de chef (750 gr 2pers)
—
Irish koffie
of
Kaasbordje
75,00 €